Marian Munteanu şi-a anunţat candidatura la parlamentare sub balconul de la Universitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Munteanu, liderul Alianţei Noastre România. FOTO Mediafax
Marian Munteanu, liderul Alianţei Noastre România. FOTO Mediafax

Liderul partidului Alianţa Noastră România, Marian Munteanu, a anunţat, luni, în Piaţa Universităţii, că va candida la alegerile parlamentare din decembrie, obiectivul formaţiunii politice fiind obţinerea unui procent cuprins între 8 şi 12% din voturi.

„Sub acest balcon acum 26 de ani se strângeau semnături pentru Alianţa Naţională pentru Proclamaţia de la Timişoara (...) De aceea fac un apel la toate forţele societăţii civile patriotice să vină alături de noi, deoarece ne aflăm într-un moment extrem de important. (...) Alianţa Noastră România declară că se va opune tuturor partidelor care alcătuiesc sistemul politic actual, dorim să oferim o alternativă serioasă, demnă, patriotică, creştină într-un spirit european, însă cu fermitate deoarece nu se mai poate continua în acest fel“, a declarat Marian Munteanu.

El a precizat că Alianţa Noastră România va avea ”o garnitură puternică” de candidaţi atât în Bucureşti, cât şi în ţară. „Personal, voi candida în acest oraş (...) şi vreau să-i asigur pe toţi că, dacă acum 6 luni, în timpul campaniei pentru Primărie, s-au coalizat toţi împotiva mea pentru a mă opri de la candidatură, de data asta nu mai au nicio şansă. Alianţa Noastră România va veni cu o garnitură puternică de candidaţi şi în Bucureşti, şi în ţară, pentru a oferi o alternativă solidă şi serioasă la actuala clasa politică”, a arătat Munteanu.

În ceea ce priveşte acuzaţiile de extremism în legătură cu politica partidului său, Munteanu a subliniat că respinge această „propagandă“.

„Resping propaganda care se face cu privire la aşa zisul curent naţionalist de extremă şi aşa mai departe. Alianţa Noastră România este o mişcare patriotică, aşa cum există asemenea mişcări în toată lumea civilizată”, a subliniat el.

Marian Munteanu a afirmat că, după cele mai recente date, partidul său a strâns puţin peste 110.000 de semnături, iar pe listele partidului se află oameni foarte cunoscuţi. ”Obiectivul nostru este să fim prezenţi în Parlament într-un număr suficient pentru a fi o voce puternică. (...) Un procent pe care îl estimez între 8 – 10 - 11% poate 12%”, a precizat Munteanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite