Marian Munteanu îi ameninţă cu instanţa pe cei care i-au contestat candidatura: Voi dovedi public netemeinicia acuzaţiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Munteanu FOTO Mediafax
Marian Munteanu FOTO Mediafax

Fostul candidat al PNL la Primăria Capitalei, Marian Munteanu, spune că după sărbătorile pascale îi va acţiona în instanţă pe cei care l-au calomniat.

„Vă mulţumesc pentru gândurile bune, pentru încurajări, pentru solidaritatea şi prietenia cu care m-aţi însoţit în aceste zile. Ştiu că nu v-a fost uşor. În ce mă priveşte, vă asigur că tărăboiul mediatic iscat de tot soiul de grupuri şi personaje (mai mult sau mai puţin "dezinteresate") nu m-a demobilizat câtuşi de puţin. În perioada următoare (după Sărbători, desigur) voi iniţia unele acţiuni în instanţă – aceasta nu pentru că m-ar preocupa neapărat “sancţionarea” calomniatorilor ci pentru a dovedi public netemeinicia acuzaţiilor ce mi s-au adus“, a scris Marian Munteanu, pe pagina sa de Facebook.

Marian Munteanu a fost forţat să se retragă, pe motiv că trecutul său tumultuos eclipsează orice program electoral.

Marian Munteanu s-a retras fără a face prea mult zgomot public. În urmă cu o săptămână, fostul candidat al PNL pentru Capitală avertiza că, în cazul în care va fi retras de partid,  va face „show“. „Nu am să fac niciun gest care să aducă prejudicii PNL. Dacă în viitor va fi deschidere, vom discuta împreună şi vom găsi colaborare pentru proiecte foarte bune. Când sunt primit în casa cuiva, eu nu vreau să-i iau casa. Dar să nu creadă cineva că a terminat cu mine“, le-a transmis Munteanu celor care l-au acuzat de extremism. Întrebat dacă a colaborat cu Securitatea, în contextul în care chiar PNL a solicitat CNSAS să analizeze dosarul său, Marian Munteanu a răspuns: „Nu. Nu am colaborat. Eu am luptat contra Securităţii când era foarte greu să lupţi. Luptătorii ăştia de pe net sau marea agitaţie de la Kaufland, habar n-au ce înseamnă lupta“. Şi atunci de ce n-a semnat declaraţia de integritate propusă de România Curată, ONG-ul condus de Alina Mungiu – Pippidi?

„Pe mine nu mă interesează ONG-ul acela, pentru că sunt oamenii care nu se comportă cu demnitate“, a comentat  Munteanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite