FOTO Maria Grapini s-a pozat în costum tradiţional coreean. A postat şi un mesaj, evident, plin de greşeli gramaticale

FOTO Maria Grapini s-a pozat în costum tradiţional coreean. A postat şi un mesaj, evident, plin de greşeli gramaticale

Maria Grapini, splendidă

Europarlamentarul Maria Grapini, aflată într-o vizită în Coreea de Sud, a publicat pe Facebook mai multe fotografii îmbrăcată într-o rochie tradiţională coreeană cu volane şi dantelă. Grapini a primit mai multe comentarii din partea internauţilor, unele dintre ele amintind despre greşelile gramaticale sau de ortografie pe care Grapini le face în postările sale pe pagina de socializare, dar şi mesaje admirative.

Ştiri pe aceeaşi temă

Maria Grapini a ţinut să arate costumul tradiţional coreean pe care l-a purtat, astfel că a făcut mai multe poze în magazin, pe stradă şi chiar într-un car cu flori.

„Dupa 14 ore de lucru am ajuns la hotel! Azi am vizitat un saT korean,am lucrat alături de mici meşteşugari care fac hârtia manual si tot manual fac tablouri cu aranjamente florale,am purtat hainele tradiţionale si am încercat sa înţeleg viata la tara in Korea(Coreea)Case mici dar frumos îngrijite,fiecare palma de pământ este lucrata,multe,multe sere pentru legume.Ce este important e ca,oamenii stiu sa se bucure mult mai mult ca noi!”, a scris Maria Grapini, joi, pe Facebook.


„Şi poate ştiu şi puţin mai multă gramatică sau punctuaţie decât noi”, i-a spus unul dintre internauţi.

Alţi utilizatori ai reţelei de socializare au felicitat-o pentru acţiunie sale.

„Felicitări dragă Maria, mă întreb când ai timp să faci atâtea lucruri frumoase! Sănătate şi Putere!!! Să poţi realiza tot ce ţi-ai propus”, i-a transmis unul dintre prietenii virtuali.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările