Maria Grapini revine cu un mesaj agramat pe Facebook: „Verişorii şi mătuşele“

Maria Grapini revine cu un mesaj agramat pe Facebook: „Verişorii şi mătuşele“

Maria Grapini

Europarlamentarul Maria Grapini, cunoscută pentru mesajele agramate pe care le scrie pe reţelele de socializare,  a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie însoţită de comentariul : "verişorii mei şi MĂTUŞELE din Vaslui până la Timişoara". Forma corectă de plural a cuvântului „mătuşă“ este "mătuşi".

Ştiri pe aceeaşi temă

Maria Grapini nu este la prima abatere. În alte postări pe Facebook, ea a mai scris: "Aminitirile din copilărie mă FACE să iubesc şi mai mult viaţa", "Florile înfrumuseţesc casa" sau "Buna dimineaţa de la Instambul."

Ca scuză,Grapini a susţinut că face greşeli gramaticale din cauza oboselii şi a faptului că scrie în grabă, din avion sau maşină.

Întrebată dacă a hotărât să fie mai atentă la greşelile de pe Facebook, Maria Grapini a declarat că o preocupă mai degrabă conţinutul mesajelor pe care le scrie şi nu forma lor.

Mulţi dintre politicienii români s-au făcut remarcaţi de-a lungul anilor prin gafe de exprimare şi greşeli gramaticale flagrante făcute cu seninătate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: