Marcel Ciolacu, replică pentru Iohannis: „Românii ştiu deja ce faceţi! Alegeri şi apoi - când toată mizeria va ieşi la suprafaţă - închidere. Totală!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD - FOTO Eduard Enea
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD - FOTO Eduard Enea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a venit cu o replică la ceea ce a afirmat Klaus Iohannis referitor la plafonarea cazurilor de coronavirus la 10.000. Liderul social-democrat susţine că după alegeri urmează „închiderea totală” a ţării.

„Propagandă mincinoasă! Asta face Iohannis! Plafonaţi cazurile... pentru că nu testaţi! Ajustaţi cifrele din pix! Chiar credeţi că românii nu au înţeles ce faceţi?! V-au spus-o verde în faţă specialiştii, statisticienii, toţi cei de bună credinţă!  Doar Iohannis continuă să repete ca o flaşnetă electorală că Guvernul Său e cel mai bun şi mai deştept de pe planetă!  Dar să-l scuturaţi de guler pe Orban şi să-l întrebaţi de ce nu s-a atins niciodată capacitatea de #50000 de teste zilnice cu care se tot laudă, nu puteţi, domnule Iohannis?  Sau să-l întrebaţi de ce românii continuă să se testeze la #privat, pe banii lor, pentru că Orban nu e în stare să facă anchetele epidemiologice aşa cum trebuie?!”, a scris pe pagina sa de Facebook Marcel Ciolacu. 

Preşedintele PSD îi acuză guvernanţi de faptul că ar măslui cifrele în ceea ce priveşte testările. „Degeaba îl acoperiţi! Românii ştiu deja ce faceţi! Alegeri şi apoi - când toată mizeria va ieşi la suprafaţă – închidere. Totală! Eu însă cred că nu vă vor lăsa...”, a completat Ciolacu. 

Preşedintele Klaus Iohannis a cerut românilor să aibă răbdare şi să respecte noile reguli, precizând că România a ajuns la o plafonare a cazurilor la 10.000, însă numărul celor de Terapie intensivă e mult prea mare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite