Marcel Ciolacu: PNL şi Iohannis, la 10.000 de cazuri, au decis că interesul lor de a face alegeri e mai presus de viaţa românilor. Sunt cinici, extrem de cinici!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu  FOTO Mediafax/Alexandru Dobre
Marcel Ciolacu  FOTO Mediafax/Alexandru Dobre

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, la lansarea programului de guvernare al social-liderilor, că Guvernul PNL şi Klaus Iohannis nu renunţă la alegeri, cu toate că s-a ajuns la 10.000 de cazuri pe zi. „Sunt cinici, extrem de cinici!”, a subliniat liderul PSD.

„Azi lansăm campania care va decide viitorul ţării noastre. Vom lupta împotriva PNL. Spre deosebire de ei, noua conducere PSD e pregătită să scoată România din întunericul în care PNL a băgat ţara. Suntem pregătiţi să dăm soluţii coerent”, a declarat Marcel Ciolacu.  

Liderul PSD a venit cu acuzaţii dure la adresa Guvernului. „Niciodată în istoria sa România nu a avut un Guvern aşa indiferent faţă de viaţa şi sănătatea românilor. În primăvară pandemia era nimic cu dezastrul de acum. Cu toate acestea, azi, la peste 10.000 de cazuri pe zi, PNL şi Iohannis au decis că interesul lor de a face alegeri e mai presus de viaţa şi sănătatea românior. Am cerut amânarea alegerilor pentru a proteja sănătatea poporului”,a completat Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD a subliniat că liberalii „sunt cinici, extrem de cinici” şi a cerut electoratului să nu aleagă „calea dezastrului”, cea girată de PNL

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite