Marcel Ciolacu: Am plătit electoral pentru recursul compensatoriu; Vreau să-i aduc înapoi pe toţi cei excluşi din PSD

Marcel Ciolacu: Am plătit electoral pentru recursul compensatoriu; Vreau să-i aduc înapoi pe toţi cei excluşi din PSD

FOTO Inquam Photos / George Călin

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seară, la finalul şedinţei CEx, că Niculae Bădălău nu va mai face parte din niciun for de conducere la nivel central ca urmare a declaraţiei acestuia vizavia de românii din diaspora. De asemenea, acesta a afirmat despre recursul compensatoriu că PSD a „aplătit electoral” pentru această lege.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am plătit electoral pentru recursul compensatoriu. Congresul va avea loc pe data de 29 februarie. Va fi un Congres transparent şi corect. Mandatul meu este de a organiza un Congres corect şi transparent. O să iau şi hotărâri în ceea ce mă priveşte”, a declarat Marcel Ciolacu.
 
În ce-l priveşte pe Niculae Bădălău, liderul interimar al PSD a afirmat că în CEx s-a votat o sancţiune asupra acestuia şi nu o suspendare.
 
„S-a votat o sancţiune. Nu mai face parte din niciun for de conducere la nivel central. Organizaţia de la Giurgiu va discuta şi va lua o decizie. PSD-ului i-a făcut foarte mult rău acea declaraţie”, a afirmat social-democrat. Întrebat dacă este suficient, Ciolacu a spus că nu, însă a subliniat că deciziile de la nivel local se iau în organizaţii. „Eu nu sunt tătucul acestui partid. Cât timp voi fi eu preşedinte interimar, nu va fi exclus nimeni din partid”, a adăugat social-democratul.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: