Marcel Ciolacu: Toţi parlamentarii PSD  vor dona 50% din indemnizaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD
Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că toţi parlamentarii social-democraţi vor dona jumătate din indemnizaţii pentru achiziţia de echipamente medicale. Decizia a fost luată în cadrul Comitetului Executiv Naţional care a avut loc online.

"Astăzi am avut o şedinţă cu toţi colegii din teritoriu. Mă bucur că au înţeles că în această perioadă trebuie să fim solidari. Toţi parlamentarii PSD au decis că vor dona 50% din indemnizaţiile lor pentru a sprijini achiziţia urgenţă de echipamente medicale de maximă necesitate", a declarat Ciolacu.

"Singurul ajutor pe care Guvernul l-a acordat în majoritatea judeţelor s-a rezumat la 50 de costume de protecţie şi în jur de 100-200 de măşti pentru medici. Adică necesarul pentru o zi. Majoritatea spitalelor nu au teste pentru coronavirus. Sunt judeţe care ne-au spus că sunt mulţi oameni care au ieşit din carantină şi nu au fost testaţi! Este foarte grav!", a mai afirmat liderul PSD.

Marcel Ciolacu a cerut preşedintelui şi premierului să se asigure că spitalele au teste necesare. "Cei aflaţi în prima linie nu mai trebuie lăsaţi să lupte cu mâinile goale. Cazul de la Girota trebuia să fie un semnal de alarmă. Nu a fost luat în seamă. Din cauza guvernului, Spitalul Judeţean din Suceava se închide", a mai afirmat Ciolacu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite