Marcel Ciolacu, despre moţiunea împotriva Guvernului Orban: Este o certitudine. Avem 202 semnături de la grupul PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
PSD are nevoie de 233 de voturi pentru demiterea Guvernului. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
PSD are nevoie de 233 de voturi pentru demiterea Guvernului. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că, la finalul stării de alertă, social - democraţii şi alte partide care vor dori să se alăture demersului, vor depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban şi vor prezenta un proiect economic preşedintelui Klaus Iohannis.

Marcel Ciolacu a declarat că are 202 semnături asigurate pentru moţiunea de cenzură împotriva guvernului şi că este nevoie de 233 pentru ca aceasta să treacă.

„Este ruşinos ca pe o perioadă de pandemie şi de criză, în timp ce ţii românii în case, pe spatele lor să faci afaceri. Avem 202 semnături pentru moţiune. E nevoie de 233 pentru demiterea guvernului. Asta este grupul PSD (202 persoane - n.r.), de aici încolo începem negocierile. Pro România are 26 - 27. Sperăm să avem un număr impresionant la această moţiune. În momentul când se finalizează cu starea de alertă, vom veni cu un proiect economic pe care îl vom prezenta preşedintelui din partea celor care îşi asumă căderea guvernului şi cât mai rapid trecut în Parlament”, a declarat Marcel Ciolacu, la TVR 1, marţi seara.

Întrebat dacă va accepta să fie propunerea celor care susţin căderea actualului Guvern, pentru funcţia de premier, Ciolacu a evitat să dea un răspuns clar.

„O să discutăm în interior. Nu este o decizie doar a partidului. Haideţi să depunem moţiunea, am anunţat că o depunem, este o certitudine”, a precizat Ciolacu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite