Marcel Ciolacu, despre legea offshore: Este corectă şi favorabilă. Nu ne fură nimeni niciun gaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook Marcel Ciolacu
FOTO Facebook Marcel Ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a vorbit despre legea offshore despre care a afirmat că este corectă şi favorabilă, nu doar pentru statul român, ci şi pentru România.

Ciolacu consideră că este excelent faptul că această lege a fost adoptată şi le răspunde celor care contestă legea offshore spunând că "nu ne fură nimeni nicun gaz". 

"Importantă în acest moment este resursa. Legea este corectă şi favorabilă nu numai statului român, ci şi României. (...) Noi mai vrem să dezvoltăm ţara asta, sau vrem să găsim chichiţe? E o lege corectă, e o lege bună pentru români şi pentru statul român. Şi câştigăm, avem şi resursă şi este un pas imens făcut către o independenţă energetică. Nu ne fură nimeni niciun gaz. Ne întoarcem în '90, că ne fură ţara? Ce, am înnebunit la cap iar?”, a afirmat Marcel Ciolacu, joi seară, la România Tv.

 Atunci când a fost întrebat dacă populaţia României va beneficia de un preţ mai mic la gazul românesc decât cel de pe bursa de la Viena, Ciolacu a precizat că "50% din gazul românesc este prin Romgaz şi Romgazul poate să-l vândă numai în România, exclusiv. Deciziile de la Romgaz le ia statul român”.

Ciolacu a mai adăugat că această lege creează un mecanism corect, predictibil şi sustenabil, relatează news.ro.

Legea offshore a fost votată, miercuri, în Camera Deputaţilor, cu 248 de voturi pentru şi 34 contra. Legea va merge la promulgare la preşedintele Klaus Iohannis. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite