Marcel Ciolacu, despre începerea anului şcolar: Soluţii trebuie să găsească Guvernul, el este îndreptăţit să organizeze deschiderea şcolilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, lider PSD FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Ciolacu, lider PSD FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PSD Marcel Ciolacu susţine că elevii trebuie să meargă la şcoală, dar că nu el este cel care trebuie să ofere soluţii pentru deschiderea unităţilor de învăţământ, ci guvernul.

Marcel Ciolacu a afirmat duminică, în comuna ieşeană Scânteia, după inaugurarea unui drum judeţean, că nu el trebuie să ofere soluţii pentru deschiderea şcolilor, pentru că PSD se află în opoziţie.

"Eu sunt în opoziţie, sunt preşedintele Camerei Deputaţilor şi ofer doar soluţii legislative. Soluţii trebuie să le găsească guvernul, el este îndreptăţit să organizeze deschiderea şcolilor. Eu un singur lucru transmit: trebuie să meargă copiii la şcoală. Nu putem să neglijăm acest lucru", a precizat şeful PSD, Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă în România criza sanitară este scăpată de sub control, Ciolacu a spus că „este scăpată de mult", el invocând statisticile referitoare la mortalitate.

Totodată, liderul PSD a lăudat implicarea reprezentanţilor administraţiilor locale în bătălia anti-Covid. „Dar cât să se implice şi administraţiile locale? Niciodată, nici primul-ministru, nici preşedintele României, nici ministrul Sănătăţii n-au ieşit să-i felicite pe cei care conduc administraţiile locale, indiferent că vorbim de preşedinţi de consilii judeţene sau de primari de mari municipii", a mai spus şeful social-democraţilor, Marcel Ciolacu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite