Marcel Ciolacu: Deschid pieţele în dispreţ doar pentru a le închide iar. Un gest cinic, caracteristic liberalilor, o mare bătaie de joc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu.FOTO Inquam Photos / George Călin
Marcel Ciolacu.FOTO Inquam Photos / George Călin

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmă, miercuri, că deschiderea pieţelor anunţată de preşedintele Klaus Iohannis este un „gest electoral” înainte de alegeri. „Aşa cum au făcut şi cu şcolile. Şi cu restaurantele. Le deschid în dispreţ doar pentru a le închide iar”, afirmă Ciolacu.

„Iohannis mai avea puţin şi dădea cu pălăria de pământ că PNL-ul va deschide pieţele electoral fix înainte de alegeri. Aşa cum au făcut şi cu şcolile. Şi cu restaurantele. Le deschid în dispreţ doar pentru a le închide iar! Iohannis uită voit că Orban a contestat (după aproape 20 de zile!!!) legea votată în Parlament prin care redeschideam pieţele în siguranţă. Un gest sinistru doar ca să poată regiza o scenetă de prost gust cu Iohannis spunând că n-a avut legea la promulgare, deşi o primise încă din 12 noiembrie”, a scris, miercuri, pe Facebook, Marcel Ciolacu. 

Preşedintele PSD acuză „un gest cinic caracteristic liberalilor”. Dacă e făcut de PSD nu e bine, dacă e de la PNL - e minunat! Este un gest cinic caracteristic liberalilor, o mare bătaie de joc pentru cei care au îngheţat săptămâni în şir în frig pentru ca Iohannis să facă acum gesturi penibile în campanie. Şi sunt sigur că românii au înţeles asta şi nu mai înghit asemenea mizerii electorale! Dacă tot e la Bacău şi taie panglici la proiectele PSD, Iohannis să încerce să inaugureze şi aşa zisul spital modular pe care Orban a cheltuit 3 milioane de euro şi care s-a dezumflat la prima ploaie”, a mai scris Ciolacu pe Facebook. 

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că a luat decizia, după discuţii cu specialiştii, ca pieţele să fie redeschise, de la finalul acestei săptămâni

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite