Marcel Ciolacu: „De Ziua Eroilor, am avut onoarea să merg acasă la unul dintre eroii României”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu l-a vizitat pe Ionuţ Butoi, cu ocazia „Zilei Eroilor”. FOTO: Facebook/ Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu l-a vizitat pe Ionuţ Butoi, cu ocazia „Zilei Eroilor”. FOTO: Facebook/ Marcel Ciolacu

Cu prilejul „Zilei Eroilor”, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis că a avut „onoarea” de a-l vizita pe unul dintre eroii României, Ionuţ Butoi.

Marcel Ciolacu a afirmat că Ionuţ Butoi, cel pe care l-a vizitat joi, cu ocazia „Zilei Eroilor”, este unul dintre „puţinii eroi adevăraţi ai României”.

„De Ziua Eroilor, am avut onoarea să merg acasă la unul dintre eroii României! L-am cunoscut pe Ionuţ Butoi, un adevărat INVICTUS! Nimeni şi nimic nu l-au doborât vreodată pe Ionuţ. A privit moartea în faţă, a rămas paralizat de la brâu în jos şi s-a îmbolnăvit pe fond de stres. Dar a continuat să lupte. Mai mult şi mai mult în fiecare zi.

S-a întors în Afganistan ca să-i îmbărbăteze pe militarii români şi a devenit campion naţional şi internaţional paralimpic la tir cu arcul compound. Este un model de curaj, demnitate şi onore! Un adevărat patriot!

Ionuţ este unul dintre puţinii eroi adevăraţi ai României! El şi cei ca el sunt oamenii care merită cu adevărat respectul nostru, al tuturor”, a scris Ciolacu, joi, pe Facebook. 

Vezi şi: Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Eroilor: „Avem datoria de a menţine vie memoria Eroilor Neamului şi de a arăta că am înţeles sensul jertfei lor supreme” VIDEO

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite