Marcel Ciolacu: „Cu toate neajunsurile şi cu toate bunele şi relele, eu cred că Ion Iliescu a făcut mai mult bine României, decât rău”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu / FOTO Inquam Photos
Marcel Ciolacu / FOTO Inquam Photos

Liderul PSD Marcel Ciolacu, a afirmat că este „structural diferit” de Ion Iliescu şi nu se regăseşte în tipul de om politic pe care acesta l-a reprezentat. „Cu toate neajunsurile şi cu toate bunele şi relele, eu cred că Ion Iliescu a făcut mai mult bine României, decât rău”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a declarat, la Kanal D, că este „structural diferit” de Ion Iliescu, dar acesta a fost „omul şi decidentul acelui moment”.

„Cu toate acuzele care s-au adus lui Ion Iliescu, România a luat-o în direcţia bună. Cu toate neajunsurile şi cu toate bunele şi relele, eu cred că Ion Iliescu a făcut ai mult bine României, decât rău, dar nu ma regăsesc în omul politic”, a dclarat Marcel Ciolacu.

Acesta a afirmat că discută cu toţii foştii preşedinţi ai PSD, mai puţin cu Liviu Dragnea.

De altfel, Ciolacu a făcut mai multe comentarii cu privire la fostul lider social-democrat, aflat în prezent în spatele gratiilor. Întrebat despre diferenţele dintre el şi Liviu Dragnea, Ciolacu a spus:„Diferenţe mari de comportament. Am avut o întâlnire la Sâmbăta cu toţi colegii şi toţii constatam relaxarea din interiorul partidului din acest moment, fiind totuşi în opoziţie, neavând prea multe lucruri de sărbătorit. Am impus în partid să mi se vorbească pe numele mic, pe Marcel. Am pornit de la ideea că acest partid nu are nevoie de încă un tătic, un om care le ştie pe toate.  Şi părerea mea şi a românilor care ne-au votat - calea corectă aceasta este.”, a spus Ciolacu

Întrebat dacă exista tensiune în PSD pe vremea lui Liviu Dragnea, Ciolacu a confirmat. „CEx-ul se transformase într-un pluton de execuţie”, a  spus liderul PSD, făcând referire la perioada în care Dragnea conducea partidul.

Acesta a dăugat că a fost o periodă în care a comunicat cu Liviu Dragnea, apoi nu s-a mai putut comunica cu el.

„Nu am de ce să-mi fie frică de Liviu Dragnea. Ţelul meu în viaţă nu este să rămân preşedintele PSD până la moarte şi nici ţelul lui Liviu Dragnea nu este să preia partidul. Liviu Dragnea este trecutul. Îmi asum acest trecutul, fiindcă aş fi ipocrit să nu o fac, dar în acest moment reprezintă trecutul, atât pentru mine, cât şi pentru partid”, a mai afirmat Ciolacu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite