Marcel Ciolacu: „Congresul PNL a fost un focar de infecţie sanitar şi moral. E timpul ca ei să plece acasă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD

Marcel Ciolacu, liderul PSD îl acuză pe Iohannis şi pe membrii partidului PNL pentru că nu au respectat nicio normă de protecţie împotriva Covid-19, la congresul partidului, unde au participat mii de oameni şi a fost un „focar de infecţie” sanitară şi morală. Liderul social democrat i-a îndemnat pe membrii liberali,  printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook,  să „plece acasă”.

„Pentru Iohannis şi slugile PNL – tu nu contezi! Tu te chinui. Eşti cinstit. Ai bun-simţ. Respecţi reguli. Plăteşti facturi. Munceşti mult. Ai copii. Şi ţi-au închis iar şcoala! Iohannis şi lacheii PNL n-au reguli! N-au lege! Au doar privilegii! Tu te chinui! Iohannis şi ai lui ţi-au rânjit în faţă şi ţi-au spus direct că tu nu contezi! Au aliniat toate instituţiile statului – alea care pe tine te-au cocoşat cu amenzi!, pentru ca nişte ultraşi cu carnet de partid să se îmbrâncească, să se îmbulzească şi să se huiduie între ei!

Congresul PNL a fost un focar de infecţie! Şi sanitar, şi moral! Dar pentru a-l ţine, au schimbat legi peste noapte şi ţi-au ascuns «strategic» 1.400 de cazuri COVID-19 doar în Bucureşti. Un «Festival al Sfidării Naţionale», după ce anul trecut ţi-au ascuns morţii pentru a face alegeri. Te-au minţit! Te-au umilit! Pentru că ei cred că tu nu contezi! Ajunge!

Românii urăsc nedreptatea! Detestă aroganţa! Şi nu suferă să fie luaţi de proşti! E timpul să punem stop! E timpul ca tu să contezi! E timpul ca democraţia şi domnia legii să revină în România!!! E timpul ca ei să plece acasă! Şi tu să nu te mai chinui! Noi suntem 20 de milioane, ei doar o mână de ticăloşi care au capturat statul! Tu contezi!”, a scris Marcel Ciolacu marţi, într-un mesaj pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite