Marcel Ciolacu: Cum a condus USR Ministerul Sănătăţii e inadmisibil. Sper să răspundă penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Mediafax
Foto Mediafax

Marcel Ciolacu susţine că procesul de vaccinare din România a avansat lent din cauza neîncrederii în autorităţi şi critică USR pentru modul în care a condus Ministerul Sănătăţii în timpul pandemiei. "Pentru tot ce s-a întâmplat în sistemul de sănătate, sper să răspundă penal", a spus liderul PSD.

"La noi a fost o neîncredere în autorităţi. Cum a condus USR Ministerul Sănătăţii e inadmisibil. Văd că scot capul de parcă nu au fost la guvernare. Pentru tot ce s-a întamplat în sistemul de sănătate sper să răspundă penal. Am văzut ca în Franţa au început deja, pentru că nu numai corupţia ucide, ci şi incompetenţa. Când îţi asumi asemenea demnităţi, trebuie să te uiţi în oglindă dacă faci faţă sau nu", a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3.

Preşedintele PSD susţine că este necesar un alt sistem de abordare a vaccinării şi "o lege stop covid predictibilă". "Apoi trebuie ştiinţific demonstrat de ce trebuie luate măsuri, să nu mai aşteptăm să intervenim când deja s-a pornit tăvălugul", spune social-democratul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite