Marcel Ciolacu: „Cîţu a ratat iar. Trebuia să-l demită pe Vlad Voiculescu. A ieşit ca o dizeuză de bâlci să îi pună covor roşu lui Arafat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu / FOTO Facebook
Marcel Ciolacu / FOTO Facebook

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că premierul Florin Cîţu „a ratat iar”, întrucât ar fi trebuit să-l demită pe Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, după ce trei oameni au muit în unitatea mobilă ATI de la Spitalul Victor Babeş.

„Cîţu a ieşit ca o dizeuză de bâlci să îi pună covor roşu lui Arafat! Aşa am aflat, după 7 ore, că la ora 16.25, ORA ROMÂNIEI, au murit iar nişte oameni din vina lor! Au murit oameni fără oxigen din vina LOR! Şi ei caută acarul Păun cu tot felul de explicaţii penibile şi sforăitoare”, a scris, luni seară, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Acesta susţine că „PNL-ul e luat ostatec de Barna şi userişti”.

„Nu pot nimic. O adunătură de laşi, fricoşi incompetenţi şi hoţi! Cîţu a ratat iar. Trebuia să-l demită pe Vlad Voiculescu. Singurul gest onorabil. Dar a fugit, din nou, de răspundere.

O vom face noi prin moţiune”, a mai scris Ciolacu.

Anterior, Marcel Ciolacu a anunţat că PSD va depune o a doua moţiune simplă la adresa ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu, după scandalul de la Spitalul Foişor.

Moţiunea simplă se intitulează „Ca românii să trăiască, Vlad Voiculescu trebuie să plece!”.

Luni seară, Florin Cîţu şi Raed Arafat au făcut declaraţii de presă la Palatul Victoria. Arafat a răspuns întrebărilor şi a prezentat şirul evenimentelor de la Spitalul Victor Babeş. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite