Marcel Ciolacu: Categoric vom depune o moţiune de cenzură până la finalul sesiunii parlamentare. Aşteptăm momentul propice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu FOTO Shutterstock
Marcel Ciolacu FOTO Shutterstock

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că formaţiunea va depune o moţiune de cenzură în această sesiune parlamentară, însă aşteaptă „momentul politic propice”.

Întrebat la RFI dacă PSD va depune o moţiune de cenzură în această sesiune parlamentară, Marcel Ciolacu a răspuns: „Încercăm să creionăm o majoritate. Categoric, e un instrument pe care o să-l folosim. Moţiunea de cenzură poate fi folosită o singură dată într-o sesiune parlamentară. Această sesiune parlamentară se încheie la 1 august. Până atunci, avem tot timpul de a încerca să ne creăm o majoritate, pentru a răsturna actuala guvernare".

Liderul PSD a precizat că formaţiunea va aştepta „momentul propice”. 

„Categoric că vom depune. Momentul politic vom vedea când este cel propice. Nu depunem moţiuni de cenzură de dragul de a depune moţiuni de cenzură sau de a bifa politic un anumit instrument", a mai declarat liderul PSD.

De altfel, secretarul general al PSD Paul Stănescu declara luni, la Antena 3, că PSD analizează posibilitatea depunerii unei moţiuni de cenzură împotriva guvernului Cîţu după dezbaterea legii bugetului de stat în Parlament. Social-democratul a mai precizat şi că „poporul va ieşi în stradă şi ei vor pleca”.
 

„Vin cu legea bugetului şi bineînţeles că ne gândim la o moţiune de cenzură, când avem şi artimetica în sensul ăsta. Că nu depunem o moţiune de dragul moţiunii. Eu cred că poporul va ieşi în stradă şi ei vor pleca. Ne aflăm în situaţie 1996 – 2000. Acest guvern nu va rezista un an de zile, nu are cum să reziste un an de zile la măsurile pe care le iau”, a mai precizat social-democratul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite