Marcel Ciolacu, atac fără precedent la adresa lui Florin Roman: „Mor oameni, neisprăvitule, pentru că PNL este incompetent şi nu face nimic!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, reacţie foarte dură la adresa lui Florin Roman. FOTO Inquam Photos / George Calin
Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, reacţie foarte dură la adresa lui Florin Roman. FOTO Inquam Photos / George Calin

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, şi liderul deputaţilor PNL, Florin Roman au avut miercuri un schimb de replici foarte dur pe seama testărilor pentru depistarea infecţiilor cu coronavirus. După o primă acuzaţie a lui Roman, liderul PSD a venit cu un atac fără precedent la adresa alesului liberal.

„În Suceava, Timiş, Arad, Braşov sau Deva, conduse de ani de zile de PNL, sunt focare de infecţie necontrolate unde mor oameni şi tu dai vina tot pe PSD?! Nu ţi-e ruşine?! Mor oameni, neisprăvitule, pentru că PNL este incompetent şi nu face nimic! Uită-te în Maramureş, Bistriţa, Galaţi, Bucureşti, Iaşi, Buzău, Sălaj, Dolj, Neamţ sau multe alte judeţe să vezi ce au făcut primarii noştri şi preşedinţii de CJ! Au alocat de urgenţă bani şi au cumpărat aparate de testare PCR, dar şi teste şi echipamente de protecţie. Au dezinfectat localităţile şi au luat măsuri reale în sprijinul populaţiei. Totul, fără niciun sprijin de la #GuvernuldeIncompetenţi! Voi doar le-aţi pus beţe-n roate, pentru că atât puteţi! În schimb, sunteţi primii la făcut afaceri cu hotelurile voastre unde îi duceţi pe oamenii în carantină! Fiţi siguri că pentru toate furturile de acum veţi răspunde!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Ciolacu acuză liderii PNL că s-au testat „pe şest”. „Uită-te, neisprăvitule, la cei de la PSD! Nu s-au testat, pe şest, ca baronul tău Flutur! Au muncit zi şi noapte pentru sănătatea oamenilor. De aia nu sunt focare în judeţele lor! Tu minţi ca un neruşinat ca să acoperi faptul că Guvernul #OrbanNUtestează. Minţi ca un neruşinat ca să acoperi că nu cumpăraţi aparate de testat. Minţi ca un neruşinat ca să acoperi faptul că Guvernul Orban nu cumpără echipamente de protecţie. Minţi ca un neruşinat ca să acoperi raportările false! Opriţi-vă, neisprăviţilor! Lăsaţi politica şi faceţi odată ceva pentru oameni! Testaţi-i şi reporniţi economia!”, a mai scris Ciolacu.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite