Marcel Ciolacu, despre moţiunea împotriva ministrului Muncii care a anunţat un ajutor pentru familiile medicilor decedaţi de coronavirus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu/ Facebook
Marcel Ciolacu/ Facebook

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmă, miercuri, că Raluca Turcan este ”un ministru catastrofă” care nu ştie ce legi a votat precizând că, în aprilie 2020, a fost adoptată o lege propusă de PSD care prevede ca familiile medicilor care au decedat de coronavirus să primească o pensie de urmaş. „Plecaţi urgent acasă”, i-a transmis Ciolacu ministrului Muncii anunţând o moţiune simplă împotriva acesteia.

„Raluca Turcan nu ratează nicio zi pentru a se face de râs!!! Astăzi ne-a povestit cum va face un proiect care să ofere sprijin pentru familiile medicilor care au decedat de coronavirus. E clar! Doamna Turcan habar nu are nici măcar ce legi a votat! Da, dna Turcan, acum fix un an, în aprilie, aţi votat legea PSD prin care familiile medicilor care au pierdut lupta cu virusul să primească o pensie de urmaş egală cu 75% din salariul cadrului medical respective”, a scris, miercuri, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Acesta cere ca legea votată şi promulgată să fie aplicată.

”În loc să vă faceţi de râs prin conferinţe, mai bine aţi aplica legea deja votată şi promulgată, dna Turcan! A trecut deja un an de când nu aţi aplicat această lege.  Un ministru catastrofă! Asta sunteţi! Nu ştiţi nici ce votaţi. Nu ştiţi nici ce vorbiţi. Nu înţelegeţi nimic. Nu vă pricepeţi la nimic. Plecaţi urgent acasă”, a mai scris Ciolacu.

Acesta anunţă că PSD va depue moţiune simplă împotriva ministrului Muncii.

„Şi pentru acest motiv, dar şi pentru multe altele, vom depune moţiune simplă împotriva ministrului Muncii! Trebuie să plecaţi acasă! Demisă, dacă nu vă daţi seama singură de ce trebuie neapărat să plecaţi”, a mai scris Ciolacu.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anunţat, miercuri, că Guvernul ia în calcul acordarea unor ajutoare familior medicilor decedaţi de coronavirsl, proiectul fiind dezbătut de ministerele implicate.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite