Mara Mareş: Guvernul actual e un dezastru, am putea să numim un uragan „Viorica Dăncilă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mara Mareş
Mara Mareş

Deputatul PNL Mara Mareş, preşedintele tineretului naţional liberal, consideră că Executivul Dăncilă e o catastrofă pentru România. „Dezastrul este la toate nivelurile“, susţine Mara Mareş.

“Guvernul actual este o catastrofă atât de mare, încât am putea să numim un uragan “Viorica Dăncilă”! Pesta porcină ne-a adus în faţa unui dezastru economic major pentru România, reprimarea violentă a protestelor de pe 10 august s-a mai văzut doar în Rusia lui Putin, şi ne îndreptăm cu paşi rapizi spre un colaps economic. Dezastrul este la toate nivelurile, inclusiv la ministerul Tineretului şi Sportului. Aţi auzit cumva de implementarea vreunei politici publice pentru tineri? Normal că nu. Domna ministru Bran crede, de pildă, că este bine ca sportivii din România să aibă o diurnă pentru masă de 25 de lei, argumentând că ei oricum trebuie să îşi menţină silueta! Iar la bilanţul de 6 luni al ministerului pe care îl conduce am văzut de fapt, o mini-Dăncilă. Doamna ministru Bran se bâlbâia, făcea greşeli gramaticale flagrante şi, în principiu, citea de pe foi. Incompetenţa este cuvântul de ordine al acestui guvern”, a spus preşedintele TNL, Mara Mareş.

La rândul său, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat că “bătălia bătăliilor” va fi câştigarea alegerilor prezidenţiale de către candidatul PNL, preşedintele în funcţie, Klaus Iohannis: “Fiecare membru va trebui să fie implicat la maxim în atingerea obiectivelor PNL. Obiectivul PNL este câştigarea alegerilor locale, europarlamentare, prezidenţiale şi preluarea guvernării. Trebuie să fim mai aproape de oameni, trebuie să identificăm problemele oamenilor, soluţii care stau în picioare. Urmează bătălia bătăliilor pentru alegerile prezidenţiale, iar PNL îl va susţine la alegerile prezidenţiale pe preşedintele Iohannis. Preşedintele Klaus Iohannis este ultima redută a democraţiei”.

Peste 800 de tineri liberali au participat la Şcoala de Vară, unul dintre cele mai importante evenimente organizate de TNL, obiectivul fiind acela ca echipa Tineretului Naţional Liberal să se consolideze şi mobilizeze pentru proiectele şi pentru alegerile europarlamentare şi prezidenţiale din 2019.

Printre liderii Partidului Naţional Liberal care au participat la Şcoala de Vară s-au numărat preşedintele partidului, Ludovic Orban, prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, vicepreşedinţii Dan Vîlceanu, Florin Roman, Virgil Popescu şi Florin Cîţu sau europarlamentarul Siegfried Mureşan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite