Mantra, formula social-democraţilor pentru armonie în USL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membrii PSD trebuie să nu intre în conflict cu partenerii de alianţă. „Asta e mantra pe care v-o dau”, le-a spus Victor Ponta participanţilor la ultima şedinţă a Comitetului Executiv al partidului.

Regula conform căreia nu trebuie să aibă divergenţe cu liberalii şi cu conservatorii a fost prezentată la reuniunea de luni seara a liderilor PSD. Interdicţia a fost proiectată cu litere roşii pe ecranul postat în sala de şedinţă. 

Victor Ponta i-a dat citire, apoi le-a spus că aceasta este „o mantra” pe care le-o dă. Practică folosită în budism şi hinduism, mantra este definită de World English Dictionary drept un cuvânt sau o silabă, a căror repetare duce la transformare şi iluminare spirituală.

În urma îndemnului lui Ponta, pare că social-democraţii ar trebui să-şi tot repete că nu au voie să se certe nici cu liberalii, nici cu conservatorii, mai ales că liderul partidului le-a explicat limpede: „Trebuie să vă împrieteniţi cu adevărat”.

Iar ca relaţia dintre PSD, PNL şi PC să meragă ca pe roate, în planul de acţiune al PSD, prezentat la aceeaşi întâlnire, figurează şi un manual cu reguli pentru membrii partidului, referitoare la buna funcţionare a Alianţei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite