Manfred Weber: Întotdeauna Grupul PPE a sprijinit aderarea României la Schengen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grupul Partidului Popular European a sprijinit întotdeauna aderarea României la Schengen, a declarat joi, la Bucureşti, Manfred Weber, preşedinte al Grupului PPE din Parlamentul European.

„Întotdeauna grupul nostru a sprijinit aderarea României la Schengen. Vrem ca România să devină membru al spaţiului Schengen", a declarat Manfred Weber, potrivit Agerpres, la reuniunea Biroului Grupului PPE care se desfăşoară la Bucureşti.

Weber a spus că Grupul PPE susţine şi ideea ca România să poată profita, în continuare, de fondurile europene.

„În ceea ce priveşte securitatea şi migraţia, doresc să vă spun că PPE este un grup care doreşte să asigure frontierele. Avem nevoie în primul rând de securitate şi de siguranţă la frontierele noastre, pentru a găsi o soluţie la problema migraţiei. Securitatea înseamnă o securizare la frontierele externe, dar şi o securitate internă", a completat preşedintele Grupului PPE din Parlamentul European.

Biroul Grupului PPE are o întâlnire, joi şi vineri, la Bucureşti, pentru a discuta despre politica de coeziune ca o politică structurală de promovare a creşterii şi dezvoltării economice în toate regiunile Uniunii Europene.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite