G4Media: Manda îşi face ziua la Bruxelles pe banii Parlamentului European. 30 de senatori PSD, invitaţi la eveniment

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul Claudiu Manda a invitat 30 de senatori PSD la Strasbourg, în perioada 16–19 decembrie, când va avea loc sesiunea plenară a Parlamentului European, trasportul şi cazarea fiind plătite din banii PE, potrivit G4Media. Manda a explicat pentru sursa citată că şi-a invitat colegii la un schimb de experienţă, dar adevăratul motiv e ziua sa.

„Am aflat de la nişte colegi din Senat, că domnul Manda i-a invitat la ziua sa de naştere, la Bruxelles, şi că le asigură transportul si cazarea. Mi s-a părut revoltător, sunt totuşi 30 de persoane, banii de la Parlamentul Europena sunt tot fonduri publice”, a declarat pentru G4Media.ro o sursă din Senatul României.

Printre cei 30 de senatori PSD se numără Bogdan Matei, Radu Preda, Daniel Butunoiu, Pavel Marian, Marius Dunca,  Radu Oprea sau Florian Bodog. Din cauza absenţei celor 30 de parlamentari de la PSD, activitatea Senatului va fi blocată săptămâna viitoare.

Claudiu Manda a declarat pentru G4Media.ro că vizita celor 30 de senatori la Strasbourg nu are legătură cu ziua lui de naştere, europarlamentarul fiind născut pe 20 decembrie. „ I-am invitat acum pentru că în noiembrie nu o puteam face din cauza campaniei electorale, iar în octombrie era prea devreme pentru a putea fi organizată o asemenea deplasare”, a explicat Manda. 

Vezi aici întreaga reacţie a lui Claudiu Manda. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite