Manda: George Maior a spus că există ofiţeri acoperiţi în presă. Este clar că avea ofiţeri acoperiţi în diferite zone de activitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Comisiei de control al SRI, Claudiu Manda, a afirmat că ambasadorul României la Washington, George Maior, a spus că există ofiţeri acoperiţi în presă, fără a prezenta numele acestora sau un număr exact. Manda a susţinut că este clar că Maior avea ofiţeri acoperiţi în mai multe domenii de activitate, acesta mărturisind că ofiţerii se ocupau şi de „contrapropagandă“.

„(George Maior - n.r.) a fost întrebat ce înseamnă ofiţeri acoperiţi în presă, a spus că există, nu a vrut să dea nume sau un număr. Este clar că avea ofiţeri acoperiţi în diferite zone de activitate, în afară de politică şi justiţie. Nu vreau nici eu să detaliez ce înseamnă noţiunea de ofiţeri acoperiţi şi misiunea acestora. Singurul lucru care mi s-a părut un pic de analizat la nivelul Comisiei, a spus că aceştia sunt folosiţi şi pentru contrapropagandă. Mai rămâne cum se desfăşoară aceste misiuni de contrapropagandă şi către ce propagandă se face”, a declarat Claudiu Manda, la finalul audierilor lui George Maior din Comisia SRI, potrivit News.ro

George Maior a fost audiat aproximativ 4 ore în Comisia de control parlamentar al activităţii SRI, pentru a lămuri aspecte privitoare la activitatea sa din perioada în care a fost directorul SRI, acesta fiind întrebat despre protocoale secrete, dar şi despre relaţia cu mai mulţi oameni din politicăşi apropiaţi de mediul politic. 

La audieri, Maior le-a recomandat membrilor comisiei să-i cheme şi pe Liviu Dragnea şi Victor Ponta, pentru că şi aceştia ar putea detalii pe diferite teme.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite