Manda: Toţi colegii care au vorbit au susţinut că nu ar trebui să demisioneze niciun ministru. Premierul nu a spus că va demisiona

Manda: Toţi colegii care au vorbit au susţinut că nu ar trebui să demisioneze niciun ministru. Premierul nu a spus că va demisiona

FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a declarat joi, la finalul şedinţei Comitetului Executiv (CEx) al partidului în cadrul căreia Sevil Shhaideh, Rovana Plumb şi Răzvan Cuc au demisionat din funcţiile de miniştri, că toţi liderii social-democraţi care au vorbit s-au pronunţat împotriva plecării celor trei din Guvern şi a precizat că premierul Mihai Tudose nu a spus că va demisiona.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Toţi care au vorbit au susţinut că nu ar trebui să demisioneze niciunul. Până la urmă denisia este un act unilateral, am luat act de această demisie (...) Nici măcar nu pot să dezvolt decizia personală a fiecăruia dintre ei. Colegii au început prin a-şi anunţa demisia, au fost luări de cuvant din partea membrilor CEx în care toţi care au care au luat cuvântul au spus că nu ar trebui să-şi dea demisia niciunul dintre ei, că dacă ar trebui să facem o evaluare putem să o facem cu altă ocazie, iar cele două colege de-ale noastre acuzate de abuz în serviciu, nu a zis cumva CCR că abuzul în serviciu ar trebui dezincriminat?”, a spus Claudiu Manda.

El a spus că nu crede că premierul Mihai Tudose va demisiona şi a precizat că şeful Guvernului nu a ameninţat cu demisia în interiorul CEx.

„Nu a fost o bătălie între Tudose şi Dragnea, nu avem un învingător, nu avem un învins, pot să spun altceva - că partidul este foarte unit, ceea ce este o victorie pentru partid”, a mai spus Manda.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: