Manda, aluzie la Viorica Dăncilă: Nu o să mai susţinem proşti în funcţii publice ca să ne facă de râs

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce în noiembrie Claudiu Manda a avut mai multe discuţii cu Viorica Dăncilă care i-a reproşat acestuia că a făcut-o proastă, joi, într-o şedinţă de partid, şeful PSD Dolj le-a spus colegilor din partid că nu are de gând să mai susţină „proşti în funcţii publice“.

„​Nu o să mai susţinem proşti în funcţii publice ca să ne facă de râs pentru că munca noastră de multe ori ne-o aruncă la coş capacitatea de a vorbi a unora sau altora pe care din păcate i-am sprijinit. Toţi acolo în CEx să ne asumăm greşelile, dar să nu le mai facem”, a spus Manda, citat de Hotnews, la sedinţa PSD Buzău unde a fost reales Marcel Ciolacu şef al organizaţiei. 

În cadrul unui CEX PSD din noiembrie, după ce ar fi aflat de existenţa unei înregistrări în care Claudiu Manda o numea proastă, Viorica Dăncilă a început să plângă, ameninţând că se retrage din cursa pentru prezidenţiale. „Să spuneţi că nu puteţi să câştigaţi alegerile cu o proastă nu vă face cinste! Nu sunteţi bărbat dacă jigniţi o femeie!“, i-a replicat atunci Dăncilă lui Manda. 

După o discuţie între patru ochi, cei doi au revenit şi au continuat şedinţa, Dăncilă explicând că lacrimile erau de bucurie: „Am avut lacrimi când am văzut că am intrat în turul doi. Erau lacrimi de bucurie“. Întrebat de jurnalişti cum avea de gând să meargă în cursa prezidenţială cu o proastă, Claudiu Manda a spus că sunt exagerări.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite