Mai mulţi lideri PRM au demisionat din partid. Ei îl acuză pe Vadim Tudor de duplicitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi lideri PRM ai organizaţiilor din Bucureşti au demisionat din partid, după ce preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a dovedit că este o persoană "duplicitară", preocupată de propriile interese, informează NewsIn.

Anunţul a fost făcut prin intermediul unui comunicat de presă.

Au demisionat din partid:

• prim-vicepreşedintele PRM Sector 1, Bogdan Nicolae
• preşedintele PRM sector 3, Ionela Marinescu
• preşedintele PRM sector 4, Daniela Pătraşcu
• preşedintele PRM sector 5, Constantin Codreanu
• vicepreşedintele cu probleme organizatorice al PRM Bucureşti, Mihai Pancoş
• vicepreşedintele PRM Bucureşti pentru comunicare, Vasile Lăcătuşu
• secretarul executiv al PRM Bucureşti, Gheorghe Nicolae.

Demisia în bloc din Partidul România Mare a fost hotărâtă în şedinţa Biroului Executiv Municipal, se arată în comunicatul care mai precizează că preşedintele PRM sector 6, Luminiţa Adam, a părăsit formaţiunea pentru a se alătura PSD.

Şi Codrin Ştefănescu a demisionat,  pe 19 aprilie, din funcţia de vicepreşedinte al PRM. El a declarat că plecarea sa din partid are legătură cu faptul că formaţiunea condusă de Corneliu Vadim Tudor face un joc dublu - critică PDL, dar susţine, de fapt, la nivelul CGMB interesele democrat-liberalilor şi acuză că această "aservire" are legătură cu unele procese în derulare.

Potrivit comunicatului, cei care au demisionat din PRM consideră că fostul vicepreşedinte al partidului Codrin Ştefănescu ''a spus lucrurilor pe nume'' în ceea ce priveşte problemele interne ale formaţiunii PRM.

Subliniem faptul că declaraţiile fostului nostru preşedinte Codrin Ştefănescu nu numai că spun lucrurilor pe nume, fiind extrem de realiste, dar probabil că, din prea mult bun simţ, dezvăluie doar o parte a adevărului întunecat cu care ne confruntăm astăzi în partid. (...)

Demisia noastră este necesară în condiţiile în care, nici chiar un Congres Extraordinar prin care Corneliu Vadim Tudor să fie înlocuit de la conducerea partidului, aşa cum doresc mai mulţi colegi din ţară şi preşedinţi de organizaţii, nu ar reabilita imaginea PRM de partid justiţiar, pus în slujba poporului, se arată în comunicatul de presă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite