Dobrovolschi: Tăriceanu este rupt de realitate când ne spune că preţul benzinei a rămas la fel. Domnule Tăriceanu, adevărul doare, dar nu trebuie să jigniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Dobrovolschi
Mădălina Dobrovolschi

Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al lui Klaus Iohannis, a reacţionat la atacurile lui Călin Popescu Tăriceanu la adresa preşedintelui. Dobrovolschi susţine că liderul ALDE este rupt de realitate atunci când susţine că preţul carburanţilor nu a crescut ca urmare a reintroducerii accizei pe combustibil.

„Domnule Tăriceanu, da, adevărul doare, dar acest lucru nu este un motiv să folosiţi un limbaj licenţios, să jigniţi şi să spuneţi în spaţiul public lucruri care nu au nicio legătură cu realitatea. Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, reiterează faptul că persoanele cu probleme penale nu trebuie să se afle în conducerea statului. Preşedintele respectă pe deplin rezultatului votului care a condus la constituirea actualei majorităţi şi îşi doreşte ca Guvernul să aibă rezultate bune pentru România.Preşedintele consideră că o legiferare transparentă de tip european este fundamentală  pentru întărirea statului de drept şi consolidarea parcursului democratic al României“, a declarat Mădălina Dobrovolschi, care susţien că liderul ALDE este rupt de realitate. 


„Şi încă o observaţie, dacă îmi permiteţi, referitoare la declaraţiile domnului Tăriceanu. Domnia sa pare pur şi simplu rupt de realitate, chiar de realitatea economică, ceea ce este foarte straniu pentru un fost prim-ministru. De exemplu, dânsul ne spune senin că preţul carburanţilor a rămas neschimbat după introducerea accizei. Domnule Tăriceanu, cred că adevărul îl puteţi afla foarte simplu întrebând orice român, orice cetăţean, care a cumpărat combustibil în aceste zile şi care a trebuit să scoată mai mulţi bani din buzunar“, a spus purtătorul de cuvânt al preşedintelui. 

Mădălina Dobrovolschi a cerut Guvernului şi Parlamentului să ţină cont de avizul negativ pe care CSM l-a dat azi pe legile Justiţiei pregătite de Tudorel Toader. 

„Aş vrea, în final, să fac o precizare şi privire la avizul dat astăzi de CSM. Preşedintele României a luat act de evaluarea CSM, care este identică cu propria sa analiză. Preşedintele  apreciază că CSM, în calitate de garant al independenţei justiţiei, a evaluat în detaliu şi cu mult profesionalism propunerile ministrului Justiţiei înainte de a le respinge. Chiar dacă acest aviz este unul consultativ, Guvernul şi Parlamentul nu au cum să ignore acest semnal clar venit din partea CSM“, a încheiat Dobrovolschi. 

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a susţinut azi, într-o conferinţă de presă, că preţul carburanţilor nu a crescut, deşi benzina şi motorina s-au scumpit treaptat în ultimele zile. De asemenea, în contextul în care a crescut dobânda la creditele în lei, liderul ALDE spune că el nu are datorii la la bănci, dar că empatizează cu cei care au credite.

Citeşte şi:

Tăriceanu, atac dur la Iohannis: Preşedintele vrea să dea jos Guvernul. Parcă s-a pogorât Duhul Sfânt, care ne dă nouă sfaturi, păcatoşilor

Călin Popescu Tăriceanu: Eu n-am văzut nicio scumpire la carburant. N-am niciun credit, slavă Domnului! Empatizez cu cei care au credite

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite