Macovei: Lui Hannes Swoboda şi Martin Schulz le spun că românii nu îşi vând libertatea pe gaz rusesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul PDL Monica Macovei le-a răspuns liderului socialiştilor europeni din Parlamenntul European, Hannes Swoboda, şi candidatului stângii la preşedinţia Comisiei Europene, Martin Schulz, că românii nu se vând pe gaz rusesc.

„Am 3 întrebări pentru Hannes Swoboda: Este Hannes Swoboda de acord cu tovarăşii preşedintelui Partidului Socialiştilor Europeni care au ars de Ziua Europei, pe 9 mai, steagul Uniunii Europene? Este Hannes Swoboda de acord cu Martin Schulz, candidatul stângii pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene, care a spus că Federaţia Rusă nu trebuie sancţionată de Uniunea Europeană pentru agresiunea asupra Ucrainei, deoarece de acolo luăm gaz? Politicienilor ca Hannes Swoboda şi Martin Schulz le spun că nici românii, si nici alţi cetăţeni europeni nu îşi vând libertatea pe gaz rusesc. Cum explică Hannes Swoboda faptul că nu a semnat, în numele Grupului S&D din Parlamentul European, Rezoluţia privind presiunile exercitate de Rusia asupra ţărilor din Parteneriatul Estic, şi în special destabilizarea Estului Ucrainei, adoptată de Parlamentul European pe 17 aprilie 2014?“, le-a transmis Macovei socialiştior europeni.

Liderul grupului S&D din Parlamentul European, Hannes Swoboda, susţine, potrivit unui comunicat al PSD, că europarlamentarul PDL Monica Macovei îi minte pe români atunci când spune de

„"Macovei însăşi se angajează într-un fel de exploatare a fricii care ne aminteşte de opresiunile şi manipulările din trecut". "Regret declaraţiile condamnabile şi manipulatoare ale doamnei Macovei despre familia progresistă din Europa. Grupul social-democraţilor apără continuu drepturile şi libertăţile tuturor cetăţenilor din Europa. În schimb, doamna Macovei îi minte pe votanţii români şi încearcă să-i manipuleze pe oameni. Doamna Macovei însăşi se angajează într-un fel de exploatare a fricii care ne aminteşte de opresiunile şi manipulările din trecut. Dacă ar fi avut ce să ofere votanţilor, s-ar fi concentrat pe acele aspecte. Aceste este motivul pentru care social-democraţii europeni şi-au axat campaniile nu pe atacurile personale, ci pe nevoia de locuri de muncă şi de creştere economică în Europa, pentru prosperitatea tuturor"“ a afirmat Hannes Swoboda, potrivit PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite