Ludovic Orban: Dacă vom fi chemaţi să formăm guvernul, persoana propusă de PNL pentru premier sunt eu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declara joi, după ce votul pentru moţiunea de cenzură a trecută, că „s-a încheiat o perioadă de distrugere, ură şi divizare” pentru România. De asemenea, acesta a dezvălui că dacă va fi chemat de preşedintele Klaus Iohannis pentru formarea guvernului, PNL îl va propune pe Ludovic Orban.

„Coşmarul pe care îl trăieşte România de trei ani a încetat. Astăzi Parlamentul României a demis Guvernul PSD care şi-a bătut joc de România aşa cum nu şi-a bătut joc nimeni în ultimii 30 deani. Mulţumes preşedintelui Klaus Iohanni pentru implicarea decisivă în succesul acestei moţiuni. Mulţumesc parlamentarilor libearli şi partenerilor politici care au stat până la sfârşit şi au făcut faţă ofertelor ticăloase făcute de o putere disperată care nu a făcut altceva decât să servească infractorii din România.

România are nevoie de seriozitate, competenţă, cinste, corectitudine şi de programe şi proiecte raţionale. Primul pas s-a încheiat. Sunt convins că fiecare formaţiune politică va decide în forururile statuare care va fi poziţia în consultările de la Cotroceni.

În cazul în care vom fi chemaţi să formăm guvernul, persoana propusă pentru premier de PNL este în persoana mea”, a declarat Ludovic Orban joi la Parlament.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite