Ludovic Orban, prima vizită externă ca premier. Cu cine se întâlneşte

Ludovic Orban, prima vizită externă ca premier. Cu cine se întâlneşte

Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban va efectua, în perioada 7-9 ianuarie 2020, o vizită de lucru la Bruxelles, la sediul instituţiilor europene, respectiv al NATO. E prima deplasare externă pe care Ludovic Orban o face în calitate de şef al Executivului.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Programul deplasării include întrevederi cu principalii lideri europeni, între care preşedinţii Consiliului European (domnul Charles Michel), Comisiei Europene (doamna Ursula von der Leyen) şi Parlamentului European (domnul David Sassoli), precum şi cu Secretarul General al NATO, domnul Jens Stoltenberg”, a transmis biroul de presă al Guvernului.

Ludovic Orban nu e la primul contact cu liderii europeni. Pe 20-21 noiembrie, Ludovic Orban a participat la Congresul PPE de la Zagreb, ocazie cu care a avut întrevederi atât cu premieri ai PPE din Europa, cât şi cu o parte dintre demnitarii care au preluat conducerea Uniunii Europene.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările