Ludovic Orban, surprins din nou fumând înăuntru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban,
Ludovic Orban,

Preşedintele PNL Ludovic Orban a fost surprins din nou în timp ce fumează înăuntru. De data aceasta, la sediul formaţiunii din Aleea Modrogan.

Liderul liberalilor a fost surprins în timp ce fumează într-o sală a sediului PNL din Aleea Modrogan, în timpul şedinţei Colegiului Director al PNL Diaspora. 

Liderul nu poartă mască şi fumează alături Violeta Alexandru şi Ionel Dancă.  

În şedinţa de miercuri a Colegiului Director, conducerea filialei PNL Diaspora a decis să susţină moţiunea lui Ludovic Orban, intitulată „Forţa Dreptei”, cu 29 de voturi pentru şi 5 împotrivă. Moţiunea lui Florin Cîţu, „România Liberală” a primit 7 voturi pentru şi 27 de voturi „împotrivă”.

orban modrogan

 Ludovic Orban, surprins în timp ce fumează înăuntru alături de colegii săi. 

orban modrogan 2

Imaginile publicate odată cu anunţul PNL îl surprind pe preşedintele PNL în aceeaşi formulă, alături de Violeta Alexandu şi Ionel Dancă.

PNL Diaspora FOTO Facebook

Nu este prima dată când şeful liberalilor este surprins fumând înauntru. Anul trecut, Fostul consilier al Liei Olguţa Vasilescu, Cristian Vasilcoiu, a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care premierul Ludovic Orban apare alături de câţiva miniştri, la o masă pe care se află băutură.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite