Ludovic Orban, săgeată către Dacian Cioloş: Niciun stranier să nu mai poate fi pus în locul oamenilor merituoşi din PNL, chiar dacă te cheamă Dacian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ludovic Orban a ţinut, sâmbătă, la Congresul partidului, un discurs aprins, care a fost primit cu aplauze de delegaţii liberali din ţară. În timpul acestuia, Orban nu a ezitat să lanseze un atac împotriva lui Dacian Cioloş, fostul premier tehnocrat, pe care-l acuză că „a întors spatele partidului”. Astfel, Orban a spus că „niciun stranier”, chiar dacă se numeşte „Dacian“, nu va mai fi susţinut în funcţii în defavoarea membrilor merituoşi din PNL.

Discursul lui Ludovic Orban ţinut sâmbătă în faţa celor peste 4.000 de delegaţi liberali prezenţi la Congresul PNL pentru votarea noii conduceri a fost primit cu aplauze de liberalii din ţară. Pe lângă promisiunile legate de ceea ce va face dacă va fi ales preşedinte şi direcţia pe care o va urma partidul sub conducerea lui, Orban a trimis şi o săgeată spre fostul premier tehnocrat, Dacian Cioloş. Potrivit acestui, Cioloş a beneficiat în multe rânduri de sprijinul partidului şi a fost propus şi susţinut în funcţii în defavoarea altor membri merituoşi din PNL. Cu toate astea, atunci când a trebuit să decidă care este relaţia sa cu PNL, fostul premier a decis „să-i întoarcă spatele”.

„Există mii de Dacian Cioloş în PNL care nu au beneficiat de posturi de comisari europeni, care nu au beneficiat de sprijinul primit de Dacian Cioloş, dar care au stat alături de partid şi nu i-au întors spatele când au fost chemaţi în partid”, a declarat Ludovic Orban în timpul discursului ţinut la Congresul PNL de sâmbătă, 17 iunie.

Tocmai din această cauză, a spus Orban, „niciun stranier” nu va mai fi pus în faţa altor membri din PNL atunci când vine vorba de numiri în funcţii.

„Niciun stranier care să fie titularizat pe o funcţie pe care PNL poate să depună candidat sau să numească, în locul celor merituoşi în PNL, să nu poată face, chiar dacă te cheamă Dacian”, a spus liberalul Ludovic Orban.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite