Ludovic Orban reclamă „managementul dezastruos” de la CFR Călători, arătând că fostul manager „a pus compania într-o formă bună”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban FOTO Adevarul
Ludovic Orban FOTO Adevarul

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, cataloghează drept „dezastruos” managementul CFR Călători şi afirmă că directorul acestei companii „în mod normal, ar fi trebuit să-şi dea demisia imediat”. Orban a scos în evidenţă că fostul director al companiei reuşise să facă achiziţii importante şi adusele compania în situaţia în care oferea servicii de calitate mai bună faţă de perioada anterioară.

Întrebat duminică, în judeţul Vrancea, dacă directorul CFR Călători. Ovidiu Vizante, ar trebui să rămână pe funcţie, preşedintele Camerei Deputaţilor a răspuns: „în mod normal, ar fi trebuit să-şi dea demisia imediat”.

„Management dezastruos. A fost schimbat vechiul director general, care a pus compania într-o formă bună, care a reuşit să facă achiziţii importante, care a reuşit să crească calitatea serviciilor, pur şi simplu a fost schimbat din funcţie, înlocuit cu un manager care de când este numit ca manager au apărut disfuncţionalităţi majore în funcţionarea CFR”, a mai afirmat Ludovic Orban întrebat ce se întâmplă, în opinia sa, la compania naţională de căi ferate.

Citeşte şi Cine este Ovidiu Vizante, şeful CFR Călători, pentru care face scut USR PLUS

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite