Ludovic Orban: Dacă nu trece referendumul, cei de la putere ar înţelege că e liber la furat în ţara asta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, la Adevărul Live, că ar exista un pericol dacă referendumul pe Justiţie nu ar trece, adică politicienii de la putere „ar putea înţelege că e liber la furat“ în România.

„Refuz să cred că se poate ajunge într-o asemenea situaţie. Cei de la putere ar înţelege că e liber la furat în ţara asta. Nu cred că românii acceptă să fie conduşi de hoţi. Nu cred că există vreun român care să accepte corupţia“, a subliniat Ludovic Orban, într-un interviu dat pentru Adevărul. 

De asemenea, preşedintele PNL consideră că prin această consultare populară s-ar mai opri asaltul la adresa Justiţiei.  „Referendumul trebuie validat ca să dea cetăţeanilor posibilitatea să oprească acest asalt asupra Justiţiei“, a completat Ludovic Orban. 

Pe de altă parte, liderul PNL s-a declarat optimist în ceea ce priveşte rezultatul europarlamentarelor. „Cetăţenii români votează o veritabilă moţiune de cenzură la adresa PSD. Sursa legitimătăţii e voinţa cetăţeanului. Poporului e suveran. Înfrângerea PSD va echivala cu o moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Victoria PNL va arăta că PSD nu mai are ce căuta la Putere. Sunem într-o bătălie umăr la umăr. Singurul partid care poate să bată PSD e PNL“, a mai afirmat Orban. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite