Ludovic Orban: Niciun membru PNL nu va mai avea de suferit din cauza exprimării opiniei personale

Ludovic Orban: Niciun membru PNL nu va mai
avea de suferit din cauza exprimării opiniei personale

Ludovic Orban  la Congresul Partidului Naţional Liberal 2017 FOTO Mediafax / Alexandru Dobre

Ludovic Orban, unul dintre cei doi candidaţi pentru şefia PNL, a declarat, sâmbătă, la Congresul PNL pentru alegerea noii conduceri, că niciun liberal nu va mai avea de suferit din cauza exprimării opiniei personale în partid, chiar dacă nu coincide cu direcţia trasată.

Ştiri pe aceeaşi temă

În discursul ţinut de Ludovic Orban la Congresul PNL de sămbătă, liberalul a vorbit despre politica pe care o va duce în PNL dacă va fi ales preşedinte. Astfe, potrivit acestuia, odată venit la conducere, libertatea de exprimare nu va ma fi o problemă în PNL, căci nimeni nu va mai fi tras la răspundere pentru opinia personală exprimată.

„Niciun membru nu va mai avea de suferit din cauza exprimării punctului de vedere personal. Nicio gaşcă, nicio coterie, nicio cooperativă care să poată să-l paraziteze pe lider şi să decidă nici munceşte şi cine beneficiează de pe munca altora”, a susţinut Ludovic Obran în discursul său.

Mai mult, liberalul a trasat clar şi ideea independenţei tuturor filialelor locale de centru, prin faptul că nu va mai exista ideea ca centrul, Bucureştiul, să impună candidaţi pentru locale.

„Niciun Agamiţă Dandanache trims de centru să candideze, vă garantez!”, a susţinut Ludovic Orban.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările