Ludovic Orban, întâlnire cu Vasile Blaga şi fosta aripă PDL-istă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PNL Ludovic Orban. Foto: Inquam.
Preşedintele PNL Ludovic Orban. Foto: Inquam.

Ludovic Orban s-a întâlnit miercuri, la sediul partidului din Modrogan, atât cu fostul lider liberal Vasile Blaga, cât şi cu liberalii din fosta aripă PDL-istă. Printre temele principale ale întâlnirii ar fi susţinerea lui Orban pentru a rămâne la şefia partidului, cât şi stabilirea listelor pentru alegerile europarlamentare. Săptămâna trecută, preşedintele PNL a avut o altă întâlnire cu Vasile Blaga, la care s-a alăturat, însă, şi Crin Atonescu.

Preşedintele PNL Ludovic Orban s-a întâlnit miercuri, la sediul din Modrograni, cu fostul lider Lucian Blaga, dar şi cu liberalii din fosta aripă PDL-istă. Cu o săptămână în urmă, Ludovic Orban a avut o altă întâlnire cu fostul ministru de Interne, Vasile Blaga, acestora alăturându-li-se, însă, şi Crin Antonescu. Astfel, actualul lider PNL le-ar fi propus lui Vasile Blaga şi lui Crin Antonescu să candideze la alegerile europarlamentare care vor avea loc în luna mai a anului viitor, informează Mediafax. În schimb, aceştiar ar transmite un mesaj de unitate a partidului şi ar susţine în continuare şefia lui Orban în PNL, potrivit aceloraşi surse. Cu toate acestea, Ludovic Orban neagă că în partid ar exista vreo discuţie cu privire la înlăturarea sa.

Întrebat dacă a fost făcută o invitaţie lui Blaga şi Antonescu pentru a candida la europarlamentare sau dacă a fost abordat acest subiect în cadrul întâlnirii de săptămâna trecută, liderul PNL, Ludovic Orban a răspuns că „nu are ce să comenteze dintr-o întâlnire pe care a avut-o cu doi colegi importanţi din partid”. „Nu am obiceiul să dezvălui conţinutul discuţiilor private”, a replicat Orban.

Pe de altă parte, Vasile Blaga a declarat marţi  că şedinţa pe care a convocat-o cu foşti democrat-liberali nu are legătură nici cu susţinerea lui Ludovic Orban, dar nici cu vreo destituire, fiind doar o întâlnire informală „între prieteni şi colegi" înaintea anului electoral, relatează Hotnews.ro. 

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan nu ar fi prezentă la şedinţa care este încă în desfăşurare.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite