Ludovic Orban îndeamnă coaliţia PSD-ALDE la răzvrătire: Parlamentarii care votează moţiunea au şansa să se reabiliteze în faţa românilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban. FOTO Mediafax
Ludovic Orban. FOTO Mediafax

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marţi, că negocierile pentru susţinerea moţiunii de cenzură vor continua până la momentul votului şi a susţinut că parlamentarii PSD şi ALDE au două variante: să îşi înceteze cariera politică rămânând complicii acestui regim toxic pentru România sau să aibă şansa de a se reabilita în faţa cetăţenilor români votând moţiunea de cenzură.

„Până la momentul votului vor continua negocierile şi la vot vom cuantifica câte voturi efective va avea moţiunea de cenzură. În ceea ce ne priveşte, avem conştiinţa datoriei împlinite, am făcut tot ce depinde de noi pentru a determina ca moţiunea de cenzură să fie sprijinită de un număr cât mai mare de parlamentari”, a declarat Ludovic Orban.

Liderul PNL a precizat că se poartă negocieri individuale cu parlamentarii PSD şi ALDE.

„Le mai adresez public încă un îndemn parlamentarilor PSD şi ALDE: aveţi două variante - să vă încetaţi cariera politică rămânând complicii acestui regim toxic pentru România sau aveţi şansa de a vă reabilita în faţa cetăţenilor români votând moţiunea de cenzură. Parlamentarii PSD şi ALDE trebuie să înţeleagă că românii vor altă guvernare, nu mai acceptă această coaliţie la putere şi că este în puterea fiecăruia dintre ei să decidă ca voinţa românilor să fie transpusă în fapt”, a afirmat Orban.

Ludovic Orban a subliniat că „orice parlamentar PSD sau ALDE care va vota moţiunea de cenzură va avea şansa să-şi repare imaginea publică, să se debaraseze de ultimii doi ani şi jumătate în care au fost complicii unui regim ticălos şi să poată să-şi continue cariera politică fie în partidul din care fac parte, fie într-o altă formaţiune politică”.

„Depinde de conştiinţa individuală a fiecărui parlamentar dacă va ţine cont de ceea ce vor românii sau dacă va rămâne sluga unui regim care face rău acestei ţări”, a mai spus liderul PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite