Ludovic Orban, despre PSD: „Şi-au bătut joc de România. Nu au făcut altceva decât să crească facturile la energie, gaze, preţurile la medicamente“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luudovic Orban. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Luudovic Orban. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele liberal Ludovic Orban a afirmat la Summitul PPE de sâmbătă că partidul său a depăşit PSD în sondaje şi este pe o traiectorie ascendentă, în timp ce PSD se duce „în cap pentru că şi-au bătut joc de România”.

„Cred că multora dintre dvs, dacă le-aş fi spus în iannuarie-februarie că avem forţa să învingem ciuma roşie, fără niciun fel de rezerve, probabil aţi fi considerat că nu sunt cu picioarele pe pâmânt. O să vă spun azi că PNL a depăşit PSD şi nu numai atât, dar suntem pe o traiectorie ascendentă, în timp ce ei se duc în cap epntru că şi-au bătut joc de România. De asemenea, Klaus Iohannis este pe primul loc în sondaje”, a declarat Ludovic Orban.

Liderul liberal a adăugat că PSD a făcut promisiuni că va mări salariile şi pensiile, însă măsurile economice luate au dus la creşterea facturilor la energie, gaze şi a preţurilor în general.

„Următorii doi ani nu avem altă soluţie de a câştiga decât să ne ducem în întâmpinarea oamenilor, să ne ducem pe fiecare uliţă, scară de bloc, şi să le spunem ticăloşiile tovarăşilor din PSD, care au promis pensii mărite, salarii, dar nu au făcut decât să ne pună într-un conflict gratuit cu liderii europeni. Nu au făcut altceva decât să crească facturile la energie, gaze, preţurile la medicamente, alimente. PSD cu o mână a dat şi cu două mâini a luat”, a conchis Orban. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite