Ludovic Orban, despre o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă:  Cu siguranţă vom depune una

Ludovic Orban, despre o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă:  Cu siguranţă vom depune una

LudovicOrban. FOTO Eduard Enea

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă la Botoşani, că în mod sigur PNL va depune moţiune de cenzură împotriva Guvernului şi în actuala sesiune parlamentară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întrebat dacă va fi o moţiune de cenzură în actuala sesiune, liderul PNL a răspuns: „Da, cu siguranţă”.

Ludovic Orban a mai declarat că Partidul Naţional Liberal a luat decizia să declanşeze o campanie naţională de informare şi conştientizare a cetăţenilor cu privire la toate aspectele care sunt legate de Pilonul II de pensii şi mai ales riscurile la care sunt supuşi dacă Pilonul II va scădea.

El a precizat de asemenea că liberalii vor depune săptămâna viitoare la Camera Deputaţilor o moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii.

În 12 martie, preşedintele PNL a declarat că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului va fi depusă în momentul în care se va considera că "Guvernul este în cea mai proastă situaţie”, iar moţiunea are şanse să fie adoptată.

„Ştiţi foarte bine că în fiecare sesiune parlamentară  avem dreptul de a depune o moţiune de cenzură, vom folosi acest drept constituţional, în momentul cel mai potrivit în care vom considera că Guvernul este în cea mai proastă situaţie şi în care considerăm noi că există cele mai mari şanse ca o moţiune de cenzură să treacă. Până la sfârşitul sesiunii (parlamentare -n.r.) mai este timp. Vom căuta cel mai prielnic moment pentru a depune această moţiune de cenzură”, a declarat Ludovic Orban,potrivit News.ro.

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan anunţase în 11 martie, în cadrul Consiliului Naţional al partidului, că parlamentarii liberali vor depune şi în această sesiune parlamentară o moţiune de cenzură împotriva Guvernului, afirmând că vor strânge toate forţele politice din Parlament pentru a îndepărta coaliţia PSD-ALDE de la guvernare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările