Ludovic Orban, despre „apocalipsa fiscală“: Este o crimă economică. Parcă e un război dat împotriva sănătăţii economiei româneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi seară, că „apocalipsa fiscală“ pregătită de GUvernul Dăncilă prin noi taxe e „o crimă economică“ şi pare un război îndreptat împoriva economiei româneşti.

„Vă daţi seama, vineri la 18,30, după ce se închide Bursa şi când cetăţeanul pleacă în concediu prelungit pe care ei l-au dat, au făcut punţile, şi nimeni nu mai este atent la ceea ce se întâmplă. Este o crimă economică, o crimă legislativă, parcă este un război dat împotriva sănătăţii economiei româneşti, un război care va crea consecinţe dramatice asupra evoluţiei economice ulterioare a României şi mai ales va duce la pierderea gravă a credibilităţii României în faţa oricărui investitor străin sau investitor român prezent pe piaţă. Oamenii ăştia nu cred că nu înţeleg, pentru că orice om de bun simţ care are o minimă chestiune ştie că pentru un mediu de afaceri un principiu fundamental este predictibilitatea şi stabilitatea legislativă în ceea ce priveşte legislaţia care le afectează activitatea“, a declarat Ludovic Orban, într-un interviu la B1 TV.  

Liderul PNL a mai subliniat că ceea ce se întâmplă, prin măsurile PSD, bulversează mediul de afaceri. „Ceea ce se întâmplă în România de doi ani de zile este o bulversare sistematică a întregului mediu de afaceri, care duce până la urmă la pierderi masive de investiţii care se puteau face pe piaţa economică românească, care duce la pierderea încrederii mediului de afaceri internaţional faţă de România şi care până la urmă afectează în mod negativ posibilităţile de dezvoltare ale României“, a mai airmat preşedintele PNL. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite