Ludovic Orban, către delegaţi: Noi, liderii, suntem nimic fără baza PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban FOTO Captură video
Ludovic Orban FOTO Captură video

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a explicat în raportul de activitate al mandatului său de patru ani în fruntea partidului că formaţiunea datorează toate rezultatele modului în care au muncit membrii formaţiunii, care au mers şi au făcut campanie la firul ierbii.

„E un raport de activitate al întregului PNL. Încep prin a vă transmite respectul meu, recunoştinţa, aprecierea pentru munca depusă de fiecare membru al PNL în cei patru ani de activitate. Fără efortul dvs nu am fi putut realiza nimic”, a afirmat Ludovic Orban la prezentarea raportului de activitate pentru cei patru ani.  

Liderul PNL le-a transmis delegaţilor că rezultatele partidului sunt datorite muncii fiecărui membru. „Noi, liderii, suntem nimic fără baza PNL. Cu un PSD care a capturat toate poziţiile statului, cu un PSD agresiv care a încercat să facă praf justiţia, să facă praf economia, PNL a dus o luptă de zi cu zi, săptămână cu săptămână, şi a reuşit să scoată de la guvernare PSD. Menţionez prima şi cea mai importantă decizie strategică, cea din 2018, în care am hotărât dispozitivul strategic de luptă. La acel Consiliu Naţional am stabilit candidatul la preşedinţie, Klaus Iohannis, iar candidatul la funcţia de premier, preşedintele PNL”, a mai afirmat Orban. 

„Deşi strategia noastră a fost aceea de a declanşa alegeri anticipate şi am reuşit primul pas, România a fost confruntată cu o pandemie fără precedent. PNL şi-a asumat să guverneze România în cea mai grea perioadă de după al Doilea Război Mondial”, a mai spus preşedintele PNL. 

Ludovic Orban a explicat faptul că prin negocierile post-parlamentare a reuşit să păstreze la guvernare partidul şi să deţină majoritatea funcţiilor de top. „Tot ceea ce s-a realizat se datorează membrilor PNL”, a conchis Orban. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite