Ludovic Orban îi cere demisia lui Tăriceanu din fruntea Senatului

Ludovic Orban îi cere demisia lui Tăriceanu din fruntea Senatului

Ludovic Orban. FOTO Eduard Enea

Liderul PNL, Ludovic Orban, i-a cerut, vineri, lui Călin Popescu-Tăriceanu să demisioneze de îndată din funcţia de preşedinte al Senatului, ca urmare a cererii DNA de ridicare a imunităţii liderului ALDE. Mai mult, Orban i-a cerut lui Tăriceanu să nu se mai victimizeze.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Solicit demisia imediată a lui Călin Popescu-Tăriceanu din funcţia de preşedinte al Senatului“, a declarat Ludovic Orban, în cadrul unei conferinţe de presă.

„Orice încercare de victimizare politică nu face altceva decât să arate o dată în plus că Dragnea şi Tăriceanu folosesc puterea politică nu pentru a îmbunătăţi viaţa cetăţenilor, nu pentru a pune în practică programul de guvernare, ci uzează de puterea politică numai în scop personal, pentru a scăpa de anchetele penale”, a continuat preşedintele PNL. 

Mai mult, liderul liberal le-a cerut tuturor senatorilor să voteze în cazul lui Tăriceanu în favoarea cererii de urmărire penală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: