Ludovic Orban anunţă că PNL discută despre posibilitatea organizării unor „ample acţiuni de protest“ pentru susţinerea moţiunii de cenzură

Ludovic Orban anunţă că PNL discută despre posibilitatea organizării unor „ample acţiuni de protest“ pentru susţinerea moţiunii de cenzură

Ludovic Orban. FOTO Eduard Enea

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, luni, că liberalii discută despre posibilitatea organizării unor „ample acţiuni de protest“, în toată ţara, pentru susţinerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Acesta nu a precizat nici unde şi nici data la care vor avea loc manifestaţiile.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am purtat discuţii legate de pregătire moţiunii de cenzură, despre stadiul negocierilor şi despre posibilitatea organizării unor ample acţiuni de protest în susţinerea moţiunii de cenzură”, a anunţat Ludovic Orban la finalul BEX.
 
Întrebat când vor avea loc şi unde, acesta a spus că manifestaţiile vor avea loc în toată ţara. De asemenea, liderul PNL a afirmat că doreşte ca mitingurile să adune toţi cetăţenii care s-au săturat de PSD. „Vom face apel la toţi cetăţenii români care s-au săturat de PSD şi care îşi dau seama că PSD îşi bate joc de România şi compromite şansele fiecărui român de a trăi mai bine, îi vom chema la acţiunile de protest, altături de membrii şi simpatizanţii noştri”, a adăugat Orban.
 
Liberalii anunţau în luna mai că au decis să înceapă discuţiile în Parlament pentru depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului. „Am luat decizia in Biroul Executiv de a începe toate tratativele, toate eforturile de lobby pentru a asigura maximum de şanse pentru reuşita moţiunii de cenzură", a anunţat atunci Orban.
 
Preşedintele PNL a spus că liberalii vor discuta despre o eventuală susţinere a moţiunii de cenzură cu toate grupurile parlamentare, „cu toţi parlamentarii care mai au o urmă de raţiune şi o urmă de bun simţ şi care-şi dau seama că România este împinsă în prăpastie de conducerea clanului lui Dragnea“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: