Ludovic Orban: Dacă alocaţiile nu vor creşte de la 1 martie va fi vina Guvernului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, după ce Iohannis a sesizat la CCR Legea bugetului de stat, că Guvernul va fi vinovat dacă alocaţiile pentru copii nu se vor majora de la 1 martie, deoarece Executivul a condiţionat majorarea alocaţiilor cu intrarea în vigoare a Legii bugetului.

„Alocaţiile pentru copii vor creşte de la 1 martie. Dacă Guvernul nu va creşte alocaţiile de copii de la 1 martie va fi singurul vinovat. Nimeni nu a obligat Guvernul ca în momentul în care a emis OUG să lege majorarea alocaţiilor de copii de intrarea în vigoare a Legii bugetului de stat. Nu există nicio scuză pentru actuala guvernare să nu majoreze alocaţiile pentru copii de la 1 martie”, a declarat Ludovic Orban, în cadrul unei conferinţe de presă.

Liderul PNL a afrimat că Guvernul poate da o ordonanţă de urgenţă astfel încât alocaţiile pentru copii să fie majorate de la 1 martie, indiferent de termenul în care va intra în vigoare Legea bugetului de stat.

„Aşa cum au dat OUG o pot modifica şi să nu creeze nicio legătură între intrarea în vigoare a Legii bugetului de stat şi majorarea alocaţiilor pentru copii. Bani să crească indemnizaţiile pentru parlamentari, fără să fie în vigoare noua lege a bugetului de stat au avut“, a completat preşedintele PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite