Ludovic Orban, după aflarea rezultatelor Congresului: Mă voi bate cu toată energia pentru ca în 2019 să obţinem un nou mandat de preşedinte pentru Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, la finalul Congresului PNL, că partidul  condus de el va fi un partener loial pentru preşedintele Iohannis, iar unul dintre principalele sale obiective este un nou mandat prezidenţial pentru Klaus Iohannis, în 2019.

Congresul PNL pentru desemnarea noii conduceri a PNL s-a încheiat cu Ludovic Orban declarat preşedinte al liberalilor, cu un scor zbrobitor în faţa lui Cristian Buşoi: 3518 pentru Orban, în timp pe Buşoi a primit doar 952 din totatul voturilor. După aflarea rezultatelor, Orban a ţinut un discurs de mulţumire în care a vorbit şi despre faţa partidului sub conducerea sa.

Printre obiectivele avute în plan de Ludovic Orban se numără şi să-l ajute pe Klaus Iohannis să obţină, în 2019, un nou mandat de preşedinte din partea PNL, obiectiv pentru care se va „bate” cu toată energia.

„PNL va fi un partener loial pentru preşedintele Klaus Iohannis şi pentru punerea în aplicare a tuturor promisiunilor făcute în 2014. Mă voi bate cu toată energia mea pentru a reuşi, în 2019, să obţinem un nou mandat pentru Klaus Iohannis”, a declarat Ludovic Orban la discursul de mulţumire după aflarea rezultatelor.

Noul preşedinte al PNL a primit, la sfârşitul Congresului, şi un cadou din partea deputatului de Alba, Corneliu Olar, un tulnic, simbolul cu care moţii chemau oamenii la luptă, încheierea lucrărilor Congresului fiind marcată de îndemnul lui Ludovic Orban: „Liberali, la luptă!”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite