VIDEO Orban: Am acceptat demisia lui Costache. Îl propun pe Nelu Tătaru la conducerea Ministerului Sănătăţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nelu Tătaru va fi noul ministru al Sănătăţii
Nelu Tătaru va fi noul ministru al Sănătăţii

Premierul României, Ludovic Orban, a confirmat demisia lui Victor Costache şi a precizat că îl propune ca ministru al Sănătăţii pe secretarul de stat Nelu Tătaru, aflat în prezent la Suceava, unde încearcă să rezolve bomba epidemiologică din spital. Nelu Tătaru ar putea depune chiar azi jurământul.

`„Am luat act de demisie. Îi voi transmite preşedintelui Iohannis demisia. Aproape 5 luni, Victor Costache a făcut parte din guvern, am făcut echipă. Regret demisia domnului ministru, pe de altă parte o înţeleg şi îi mulţumesc pentru buna colaborare”, a declarat Ludovic Orban.

Premierul a venit şi cu o propunere pentru minister. „Îi voi propune preşedintelui pe domnul secretar de stat Nelu Tătaru.Face parte din echipa de la Ministerul Sănătăţii. A fost, este şi va fi în prima bătălia a luptei pentru coronavirus. Azi e la Suceava, l-am sunat, urmând să revină în Bucureşti să să discutăm toate detaliile”.

„Urmărim în continuare capacitatea de diagnosticare”, a conchis Ludovic Orban.

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, şi-a depus joi dimineaţă demisia. Gestul său vine după problemele apărute în contextul pandemiei de coronavirus. Ludovic Orban a confirmat demisia lui Costache şi a precizat că îl propune la conducerea ministerului pe Nelu Tătaru.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite