Ludovic Orban: „36 de organizaţii PNL au votat susţinerea candidaturii mele. În mod clar o să facem Congres anul acesta”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/ Ludovic Orban
FOTO: Facebook/ Ludovic Orban

Ludovic Orban a anunţat, vineri, că 36 de organizaţii PNL au votat, în biroul judeţean, susţinerea candidaturii sale pentru un nou mandat la şefia partidului. Liderul PNL a mai spus că va avea loc anul acesta Congresul formaţiunii, însă evenimentul va fi organizat în funcţie de situaţia epidemiologică.

„36 de organizaţii au votat în biroul judeţean susţinerea candidaturii mele. Nu am vrut să spun, nu am forţat. E o chestiune normală firească să ai democraţie în interiorul partidului, în fiecare partid ar trebui şi în mod clar o să facem Congres anul acesta”, a afirmat Ludovic Orban, vineri, într-o conferinţă de presă la sediul Prefecturii Dolj.

El a mai spus că organizarea Congresului PNL depinde de cum va evolua situaţia epidemiologică.

În urmă cu o lună, Ludovic Orban se bucura de susţinerea a circa 20 de organizaţii judeţene ale PNL pentru candidatura sa pentru încă un mandat de preşedinte al liberalilor.

Tot mai multe filiale anunţă susţinerea pentru Ludovic Orban, fiind adoptate rezoluţii prin care şeful PNL are sprijinul acestora pentru o noua candidatură la funcţia de preşedinte al partidului. Până acum s-au poziţionat alături de Orban următoarele filiale: Argeş, Bistriţa, Braşov, Brăila, Buzău Călăraşi, Caraş-Severin, Dolj, Maramureş, Hunedoara, Iaşi, Sector 1, Sector 3, Sector 4, Mureş, Teleorman, Tulcea, Vrancea. De asemenea, printre organizaţiile conduse de apropiaţi ai acestuia sunt Dâmboviţa, Olt, Neamţ, Bacău şi Sector 2, 

Pe de altă parte, mai ales în Transilvania sunt mai multe organizaţii nemulţumite de Ludovic Orban, printre acestea fiind Cluj, Bihor, Vaslui şi Alba. De altfel, cei mai vocali contestatari ai lui Orban provin din o parte din acste filiale, cum sunt cazurile lui Florin Roman (Alba), Alin Tişe (Cluj) sau Robert Sighiartău.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite