Lucian Duţă, fost şef CNAS, propus pentru excludere din PNL de filiala Sector 1, după ce l-a numit „şobolan“ pe un lider liberal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian Duţă, fost şef al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, a fost propus pentru excluderea din partid de către organizaţia PNL Sector 1, după ce acesta ar fi comentat la un articol despre prezenţa liderului filialei, Mihai Voicu, pe lista PNL pentru diaspora. În acel articol Duţă l-a numit pe Voicu „şobolan“.

Lucian Duţă, membru în PNL Sector 1, a promovat pe pagina de Facebook un material în care se vorbeşte despre un interviu pe care Mihai Voicu l-a acordat paginii gazetaromaneasca.ro. La comentariile interviului, Lucian Duţă l-a numit pe Mihai Voicu „şobolan”, potrivit News.ro 

„Şobolanule eşti atât de nesimţit! Eşti preşedinte la sectorul 1 şi tu candidezi în diaspora! Măăăăă! Nu ţi-e ruşine? Adică: te dai mare şef în Bucureşti, dar te ascunzi pe o listă de kkt în diaspora! Tu reprezinţi ceea ce este nou în politica românească!”, ar fi scris Duţă, potrivit gazetaromaneasca.ro. 

În urma acestui conflict, filiala PNL sector 1 a decis, miercuri seară, să propună Biroului Politic Naţional excluderea din partid a lui Lucian Duţă, potrivit News.ro Decizia finală aparţine conducerii centrale a PNL. Duţă a deţinut funcţia de secretar executiv în organizaţia PNL Sector 1. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite